Cap de setmana de caminades a Torrelles

Dimecres, 30 de març de 2016 a les 00:00
L’esplai organitza una ruta nocturna fins a Montserrat i la celebració del Dia de les Dones convoca una caminada a la Serra de Can Valent

El cap de setmana del 2 i 3 d’abril és més excursionista que mai a Torrelles, amb la coincidència de dues caminades. L’Ajuntament, dins els actes de commemoració del Dia de les Dones, convoca una sortida amb esmorzar dissabte al matí, fins a la Serra de Can Valent. La convocatòria és a les 9 h del matí, des de la plaça del consistori, i s’acabarà al Jardí de les Oliveres, on tindrà lloc l’esmorzar conjunt.

L’esplai Arc de Sant Martí, per una altra banda, ha organitzat un any més la caminada fins al Monestir de Montserrat. Els que hi vulguin participar s’han de trobar a les 3 h de la matinada de dissabte a la seu de l’esplai per començar la ruta, que passarà per Sant Esteve Sesrovires cap a les 11:30 h i per Collbató a les 13:30 h. Es recomana portar un esmorzar lleuger, un altre més contundent, el dinar en una bossa, el berenar, una capelina, cantimplora, calçat còmode i llanterna.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12