CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Els Tres Tombs tornen, un any més, a Torrelles

Els Tres Tombs tornen, un any més, a Torrelles

06/04/2016

Enguany, l’Esbart de Sant Martí oferirà el Ball de l’homenatge, coincidint amb el seu 50è aniversari

El cap de setmana del 9 i 10 d’abril se celebrarà la tradicional festa dels Tres Tombs a Torrelles, amb la col·laboració especial de l’Esbart de Sant Martí que oferirà el Ball de l’Homenatge per commemorar el seu 50è aniversari. Diumenge a partir de dos quarts d’una serà el punt àlgid de la festa, amb la passada de carruatges, carros i cavalls, acompanyats pels Grallers de Torrelles.  Just després, es beneiran els animals i els carros a la plaça Sant Martí. Tothom qui vulgui podrà portar els seus animals de companyia i se’ls convidarà a encapçalar la passada.

Si bé diumenge és el dia principal, l’associació organitzadora Tres Tombs de Torrelles ha preparat actes per a tot el cap de setmana. Dissabte a la tarda es podrà gaudir d’una passejada amb carro i xocolata desfeta amb galetes, així com l’ofrena floral a Sant Antoni Abad i el lliurament de la senyera a l’església de Sant Martí. Al matí, es lliurarà a la biblioteca Pompeu Fabra un llibre per a la secció dedicada a aquesta festa i la cultura popular. 

Arxivat a: General
Tres Tombs

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/11/2021 a les 14:23h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona