El Club Patí Torrelles disputarà el Campionat de Catalunya

Dijous, 12 de maig de 2016 a les 00:00
L’equip benjamí femení viatjarà a Figueres els dies 13, 14 i 15 de maig per jugar la final de la competició

Les nenes del Club Patí Torrelles han aconseguit classificar-se per a disputar el Campionat de Catalunya d’hoquei patins. L’equip benjamí femení de l’entitat viatjarà el cap de setmana del 13, 14 i 15 de maig a Figueres per lluitar pel títol de campiones de Catalunya.

Les torrellenques s’enfrontaran contra els equips de Palau de Plegamans, Mataró, Voltregà, Manlleu, Figueres i Cerdanyola. L’equip està format per Laia Linglet, África Abad, Carmina Muñoz, Laia Juan, Laia Vidal i Neus Azorín; i entrenats per la Mireia Cabistany i el Manel Pallarés.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:12