CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > El comerç de Torrelles es prepara pel Nadal

El comerç de Torrelles es prepara pel Nadal

16/12/2016

Les compres realitzades als establiments del municipi obtindran tiquets per fer cagar el Tió o participar al sorteig d’una televisió

S’apropen les festes de Nadal i el comerç de Torrelles ho té tot a punt per oferir tot el que puguin necessitar els torrellencs. L’Agrupació de Comerciants i l’Ajuntament han elaborat conjuntament un programa d’actes per impulsar les compres de proximitat, on destaca, sobretot, el sorteig d’una televisió Panasonic HD de 48 polzades que es repartirà entre les persones que hagin fet alguna compra en un dels establiments del municipi del 20 de desembre al 5 de gener. El guanyador es donarà a conèixer aquest últim dia a dos quarts de set de la tarda a la plaça de l’Ajuntament.

A més, les compres també permetran obtenir el tiquet per fer cagar el tió, que arribarà a Torrelles el 24 de desembre a les 11h del matí a la plaça de l’Ajuntament. Els joves torrellencs han muntat quatre racons pels carrers del poble amb sofàs per fer-se fotos amb el tió. L’esplai Arc de Sant Martí, per la seva banda, oferirà tallers de manualitats nadalenques del 20 al 23 de desembre i del 26 al 30 de 17 a 19h de la tarda, a la plaça Sant Martí. 

Arxivat a: General
Nadal a Torrelles

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona