CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Presentades les novetats de la Festa Major de Sant Pau

Presentades les novetats de la Festa Major de Sant Pau

10/01/2017

El Concurs d’estelladors s’avança un cap de setmana fins al 22 de gener i comptarà amb una categoria femenina i una exhibició de tractors

S’apropa la Festa Major de Sant Pau i ja es coneixen les principals novetats que portarà enguany. Se celebrarà del 22 de gener al 5 de febrer i començarà amb un dels actes més importants: el concurs d’estelladors, que s’ha avançat un cap de setmana. A més, se celebrarà amb una nova categoria femenina i una exhibició d’habilitat sobre els tractors.

Dimecres 25 de gener serà festiu a Torrelles, i es programarà un espectacle infantil a l’Ateneu i una xerrada amb Antonio Baños convidat per l’ANC. El dia 27 començarà amb el pregó a càrrec de la Colla de Diables de Torrelles, per donar inici al correfoc i la galejada de trabucs. La ballada de la Tal·lara comptarà amb la novetat de la música en directe dels Grallers de Torrelles, que han arranjat la melodia per gralla.

Dissabte 28 tindrà lloc el Concurs de l’hereu i la pubilla, la baixada de carretons i la discoteca empalmada, amb dues sessions per a tots els públics i per als majors de 16 anys. L’endemà, la cercavila de l’esplai s’allargarà fins a la plaça de l’església on hi haurà una animació infantil. La festa de Sant Pau durarà fins el 5 de febrer, dia en què s’ha programat la 26a Caminada popular del Centre Excursionista Torrellenc.

Properament es publicarà el programa sencer de la festa, que es repartirà també a totes les bústies del municipi.

Arxivat a: General
Dues dones en el darrer concurs d'estelladors

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 29/10/2020 a les 16:52h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona