CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Els Tres Tombs arribaran aquest cap de setmana

Els Tres Tombs arribaran aquest cap de setmana

21/03/2017

A dos quarts d’una iniciaran la passada acompanyats dels Grallers de Torrelles i la Coral Amadeu Vives

El cap de setmana del 25 i el 26 de març arriben els Tres Tombs de Torrelles, que recuperen una antiga tradició del municipi però també aporten novetats. Els carruatges i animals estaran acompanyats dels Grallers de Torrelles i la coral Amadeu Vives, que enguany celebra el seu 30è aniversari. L’abanderat de la comitiva que farà les tres voltes serà Jordi Roma Casas, el “Jordi del Mas Segarra”.

Des de les 10h del matí, després de l’esmorzar de carreters per als participants i organitzadors, els carros, les cavalleries i els animals, estaran concentrats a la masia de Can Coll. Després de la passada, les persones que vulguin podran portar els seus animals de companyia o bestiar a la plaça de Sant Martí per ser beneïts.

Dissabte es farà el lliurament del llibre a la biblioteca i l’ofrena floral a Sant Antoni Abad i l’entrega de la senyera a l’església de Sant Martí. A la tarda, per als més petits, hi haurà passejada amb carro i xocolata desfeta amb galetes. 

Arxivat a: General
Tres Tombs 2016

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona