CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > Millora de la mobilitat per accedir al nucli urbà

Millora de la mobilitat per accedir al nucli urbà

23/08/2017

El proper 28 d’agost s’inicien les obres de construcció d’una rotonda a la cruïlla de la variant amb el carrer Mossèn Jacint Verdaguer

Dilluns 28 d’agost, la Diputació de Barcelona posarà en marxa les obres de construcció d’una rotonda a la variant que pretén millorar la circulació dels vehicles i oferir una entrada i sortida del poble molt més segura. L’enllaç, que es construirà a la cruïlla amb el carrer Mossèn Jacint Verdaguer, permetrà un pas més segur als usuaris i usuàries del servei de bus.

Està previst que les obres tinguin una durada aproximada de tres mesos. Això sí, durant un període aproximat de cinc setmanes aquestes afectaran la circulació atès que caldrà tallar el carrer Mossèn Jacint Verdaguer en totes dues direccions per a fer-hi un mur de contenció i connectar amb el clavegueram. Els torrellencs i torrellenques que habitualment utilitzen aquesta via en els seus desplaçaments hauran de fer un recorregut alternatiu per la pujada de Can Roig o per la variant a l’alçada del Serralet de Can Coll.

D’altra banda, està previst habilitar l’entrada i sortida pel camí del Mas Segarra per als camions de subministrament a comerços i els de retirada de residus de la deixalleria que necessitin accedir al nucli. Pel que fa al bus, durant aquest temps la parada de Can Sostres quedarà sense servei.

Des de l’Ajuntament lamenten les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar als veïns i veïnes de la zona però recorden que aquesta obra, finançada per la Diputació de Barcelona, suposarà una important millora de la mobilitat al municipi.

Arxivat a: General
Obres
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona