Les entitats torrellenques comencen un nou curs amb una àmplia oferta formativa

Dimecres, 6 de setembre de 2017 a les 00:00
Hi ha diverses opcions esportives per a infants i adults, cursos d’àmbit cultural, creatiu i de recursos informàtics

Amb l’inici del setembre, les entitats torrellenques arrenquen els motors dels cursos i tallers formatius que ofereixen. El municipi té una gran oferta de diferents àmbits i per a petits i grans. En l’àmbit creatiu i personal, l’associació de Dones Pla de les Bruixes ofereix tallers de pintura i dibuix, punt de creu, ganxet, qi gong-ioga, anglès o costura, entre d’altres. La Biblioteca té tres grups de conversa, en català, anglès i francès, i diversos clubs de lectura, i el Punt Òmnia fa formació en noves tecnologies i Internet.

L’Ateneu Torrellenc reuneix diverses escoles i grups culturals, com l’aula de teatre Sensedrama, l’espai musical Tempo, la coral Amadeu Vives, ball de saló, l’Esbart Sant Martí, acrobàcies i aeris Enlaire, Torrelles en dansa, Maracatú, Som Puntaires, Estelladors, Country 100% i el grup de teatre.

A Torrelles es poden practicar diversos esports, en els clubs esportius: la Unió Esportiva Torrelles (futbol), el Club Patí Torrelles (hoquei patins), Totgimnàstica, el Taekwondo Torrelles Club, l’Escola d’Handbol i l’escola de Tennis. A més, també hi ha l’Espai de la Gent Gran, que organitza tallers per aquest col·lectiu i l’Espai Nadó.

Per consultar tota l’oferta formativa de les entitats torrellenques, podeu consultar la pàgina web que l’Ajuntament ha posat a disposició per reunir tota la informació. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14