La Biblioteca Pompeu Fabra posa en marxa dos clubs de lectura

Dijous, 23 de novembre de 2017 a les 00:00
Una de les noves propostes permetrà comentar literatura juvenil i la segona ajudarà a millorar la comprensió en llengua francesa

A partir del proper mes de desembre, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra posa en marxa dues noves propostes. La primera és un club de lectura per a joves de 13 a 18 anys que vulguin conèixer i comentar literatura juvenil. La presentació es farà el proper dia 18 de desembre a les 18 hores i anirà a càrrec de Toni Pérez. Els nois i noies interessats en participar-hi poden rebre més informació a la biblioteca.

El segon és un club de lectura en francès per a totes aquelles persones interessades en practicar i millorar la llengua. Podran fer-ho de manera regular, els últims dimarts de cada mes, a les 19 hores, a través de lectures en francès, comentades i organitzades per Cristian Bataillou. La presentació de l’activitat es farà el dia 19 de desembre a les 19 hores, tot i que la primera sessió no començarà fins al 30 de gener.

Els torrellencs i torrellenques que vulguin formar part d’aquest club de lectura cal que formalitzin la inscripció omplint aquest formulari o posant-se en contacte amb la biblioteca (carrer Major, 8) de forma presencial, a través del telèfon 93 689 18 36 o enviant un correu electrònic a l’adreça b.torrelles.pf@diba.cat. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14