Aquest Nadal, comprar a Torrelles té premi

Dijous, 7 de desembre de 2017 a les 00:00
El proper dilluns dia 11 de desembre es posa en marxa una campanya que sortejarà talonaris de 200 € entre els clients dels establiments locals

Coincidint amb la campanya nadalenca, l’Ajuntament de Torrelles i les associacions de comerciants posen en marxa una campanya per potenciar el comerç de proximitat i evitar que els torrellencs i torrellenques es desplacin fora del municipi per a realitzar les seves compres.

A partir de dilluns dia 11 de desembre i fins al dia 4 de gener, per cada compra en un establiment local, podreu omplir una butlleta i participar en el sorteig de 10 talonaris de 200 € que els guanyadors hauran de gastar en el comerç del poble.

El sorteig es farà el dia 5 de gener a la plaça de l’Ajuntament a les 18.30 hores, abans de l’inici de la Cavalcada de Reis.

Comprar en el comerç de proximitat també permetrà obtenir els tiquets per tal que els infants puguin participar en la Festa del Tió. Aquesta se celebrarà el dia 23 de desembre a les 11 hores a la plaça de l’Ajuntament. Està previst que hi hagi animació infantil i els nens i nenes que tinguin el seu tiquet podran fer cagar el tió i obtenir una joguina.

Aquest any, a més, s’obrirà una ludoteca, que estarà ubicada a la plaça Sant Martí, cantonada amb el carrer Major, que permetrà deixar-hi els infants una estona i que els adults puguin enllestir les seves compres nadalenques en el comerç local. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14