Canvis en els horaris de la recollida de residus

Dimecres, 20 de desembre de 2017 a les 00:00
El servei de recollida de residus porta a porta i la Deixalleria Municipal de Torrelles modifiquen els seus horaris durant les festes nadalenques

Amb motiu del Nadal, el servei de recollida de residus porta a porta canviarà els seus horaris habituals. El diumenge 24 de desembre, Nit de Nadal, no hi haurà servei, tampoc el diumenge 31 de desembre, Nit de Cap d’Any. La resta de dies hi haurà servei normal de recollida de residus a les llars del poble, seguint els horaris usuals.

També la Deixalleria Municipal estarà oberta tots els dies menys els festius oficials, únicament, el divendres 5 de gener, Nit de Reis, tancarà a les 18.30 hores. Així mateix, la Deixalleria mòbil mantindrà els seus horaris habituals, tret el dilluns 25 de desembre i el dilluns 1 de gener, que no estarà operativa.

Per últim, la recollida de voluminosos es realitzarà el divendres 29 de desembre, en lloc de dimecres 27 de desembre, com estava previst inicialment.  

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14