Més de 300 persones van participar en la Caminada Popular

Dimarts, 6 de febrer de 2018 a les 00:00
La cursa infantil, el concurs de coreografies i un espectacle de dansa de l’Esbart van tancar la Festa Major de Sant Pau

El passat cap de setmana, els torrellencs i torrellenques van acomiadar la Festa Major de Sant Pau gaudint de diverses propostes programades. Sens dubte, la més participativa va ser la tradicional Caminada Popular que aquest any arribava a la seva 27a edició. Tot i la pluja i el fred, més de 300 persones van seguir el recorregut establert que els va permetre passejar per l’entorn del municipi.

El tret de sortida al cap de setmana, però, es va donar dissabte amb la celebració de la 3a Cursa Infantil i Juvenil per a infants i joves de P3 a 4t d’ESO. Durant unes hores es van tancar al trànsit alguns carrers del nucli urbà pels quals van passar els 180 participants de la prova.

L’Ateneu Torrellenc es va omplir de gom a gom durant les tardes de dissabte i diumenge. El concurs de coreografies organitzat per Tot Gimnàstica va aplegar a desenes d’amics i familiars que no es van voler perdre l’actuació dels 18 grups participants. Finalment, l’Esbart Sant Martí va oferir un espectacle de dansa en el que hi van participar els diversos grups d’edat de l’entitat i que va servir de cloenda de la Festa Major de Sant Pau.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14