La marxa nòrdica arriba al municipi

Dimecres, 14 de març de 2018 a les 00:00
El pròxim dimarts 20 de març, el poble serà l’escenari de la tercera passejada per a la gent gran organitzada per la Diputació de Barcelona

El cicle de passejades adreçades a persones a partir de 55 anys, impulsat per la Diputació de Barcelona, arriba a Torrelles. El pròxim dimarts 20 de març, el municipi acollirà la tercera caminada de l’any. Aquest cop, les persones participants viuran una proposta diferent, ja que per primer cop es caminarà amb els bastons i la tècnica de la marxa nòrdica. Aquesta tècnica desprèn molts beneficis per a la salut, com caminar amb una millor postura corporal, ajudar a repartir correctament l’esforç físic entre totes les parts del cos, reforçar l’equilibri i alleugerir les tensions musculars.

El recorregut de la pròxima passejada tindrà una durada de 3 hores i començarà a les 9 del matí a l’aparcament de l’Escola Can Coll. A continuació, el grup es dirigirà cap a la casa de colònies de Can Mas, on s’esmorzarà. L’itinerari seguirà fins a les Penyes de Can Riera. Tot seguit, s’arribarà fins a la Vinya de Can Manel, la Masia de Can Roig i finalitzarà a La Lloca, situada al parc Catalunya en Miniatura, on es dinarà.

Es recomana a les persones que vulguin participar que portin un calçat apropiat per a caminar, protecció pel cap, bastó, paraigües i/o capelina. També una motxilla petita amb aigua, l’esmorzar i el dinar. Les persones interessades ja poden inscriure’s a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torrelles o bé al Casal de la Gent Gran. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14