Hemeroteca

  Imatge d'una part del nou web Nova web institucional de l'Ajuntament de Torrelles de Llobregat 30 de juny de 2014
  Estrenem web!! L'Ajuntament de Torrelles de Llobregat estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.
  calendari de xerrades d'energia 2014 Tallers sobre energia a partir del 4 de desembre 3 de desembre de 2014
  Aquest dijous comença el Cicle de Tallers de Formació Ambiental sobre Energia que tindran lloc els dijous 4, 11 i 18 de desembre a la sala d'Actes de l'Ajuntament, de 19 a 21h. Es parlarà de l'estalvi energètic a casa, s'assessorarà sobre la factura de la llum, la gestió de residus elèctrics, la il·luminació i la salut, etc... Consulta el programa.
  cartell curs parc agrari Curs per a productors de fruita de muntanya 3 de desembre de 2014
  El Parc Agrari, en col·laboració amb l'Ajuntamet de Torrelles durà a terme a la sala de Plens del consistori un curs de formació sobre Producció Integrada en Fruticultura de Muntanya, dirigit a pagesos i cultivadors a temps parcial de fruiters en zones de muntanya del Baix Llobregat. És gratuït i té lloc els dies 9, 16 i 22 de desembre.
  Portada BIM19 Butlletí 19 - Diagnosi de mobilitat i més 3 de desembre de 2014
  Podeu consultar aquí el nou butlletí d'informació municipal corresponent als mesos de novembre i desembre. Hi trobareu informació sobre el Pla de Mobilitat Urbana que està elaborant la Diputació sobre Torrelles, amb xifres extretes d'un recent treball de camp i una enquesta a la població; també l'agenda d'actes per als mesos de desembre i gener; una entrevista sobre el Porta a Porta; un article del Club Patí Torrelles, etc.
  Merció Concurs 2011 Concurs de cartells de St Pau fins al 19 de desembre 4 de desembre de 2014
  Fins al proper 19 de desembre tens temps per presentar la teva obra a concurs dins el 10è certamen anual de Cartells de la Festa Major de Sant Pau 2015. Aquí tens les bases de participció. No t'ho pensis, hi ha 300 euros de premi!
  biblio desembre Lluís Foix visita la Biblioteca al desembre 5 de desembre de 2014
  Al desembre la Biblioteca arriba carregada de propostes interessants. El 16 de desembre acollirà una xerrada sobre l'Èbola a l'Àfrica amb un testimoni de primera mà, el delegat de Mertges Sense Fronteres Toni Luna. I el 18 de desembre, visita Torrelles l'escriptor i periodista Lluís Foix, que presentarà el llibre 'La marinada sempre arriba'.
  general_ocupacio Nou Pla d'Ocupació de la Diputació 5 de desembre de 2014
  Fins al proper 17 de desembre hi haurà temps per a presentar les sol·licituds del procés de selecció obert per optar a les dues places de peó per 'Manteniment i conservació d’edificis municipals i via pública'. Teniu aquí la informació del procés i el full de sol·licitud.
  campanya nadal comerços Comença la campanya de Nadal als comerços 5 de desembre de 2014
  Com ja és habitual, l'Agrupació de Comerciants és darrere de moltes de les activitats de Nadal. D'entrada, durant tot el mes de desembre els seus establiments associats inicien la campanya de promoció nadalenca que acabarà el dia 22 de desmebre amb un sorteig de tres premis de 300, 200 i 100 euros!
  Cartell programa 'Hereu i Pubilla' Es busca l'Hereu i la Publilla del Llobregat 8 de desembre de 2014
  Se cerquen nois i noies d entre 18 i 30 anys, amb algun talent i, sobretot, amb ganes de sortir per la televisió. El canal comarcal ETV presenta un nou programa d'entreteniment de cara als propers mesos que es proposa trobar l'hereu i la pubilla del Llobregat, conscients que aquestes dues figures són, habitualment, figures tradicionals força allunyades en el temps, busquen l'hereu i la pubilla del s.XXI.
  Cartell programa 'Hereu i Pubilla' Es busca l'Hereu i la Publilla del Llobregat 8 de desembre de 2014
  Se cerquen nois i noies d entre 18 i 30 anys, amb algun talent i, sobretot, amb ganes de sortir per la televisió. El canal comarcal ETV presenta un nou programa d'entreteniment de cara als propers mesos que es proposa trobar l'hereu i la pubilla del Llobregat. Conscients que aquestes dues figures són, habitualment, figures tradicionals força allunyades en el temps, busquen l'hereu i la pubilla del s.XXI.
  Club Pati Marato tv3 14 Torrelles amb La Marató de TV3 el 13 i 14 de desembre 10 de desembre de 2014
  Amb motiu de l'edició de la Marató de TV3 dedicada a la investigació sobre les malalties del cor, aquest cap de setmana Torrelles es mou! El 13 de desembre, de les 10 i les 14h, al c. Major, l'Ajuntament i les entitats esportives locals organitzen una jornada d'activitats a l'aire lliure per recaptar diners per a la Marató.
  Caminada a Molins de Rei 014 Caminada a Molins de Rei - 17 de desembre 12 de desembre de 2014
  La sortida es farà des del Serralet de Can Coll, a les 9h del matí. Aquesta caminada dirigida a majors de 55 anys, forma part del Cicle de Passejades per Entorns Naturals que organitza l'Ajuntament junament amb la Diputació de Barcelona.
  Logo Ajuntament L'Ajuntament de Torrelles adherit a la campanya contra la pena de mort 15 de desembre de 2014
  En el Ple del passat novembre, l'Ajuntament de Torrelles va aprovar per unanimitat l'adhesió a la campanya contra la pena de mort promoguda des de la Comunitat de Sant Egido “Ciutats per la Vida/Ciutats contra la pena de Mort”. Aquí podeu consultar el text de la moció aprovada.
  Postal 1 - Mostra de Nadal 2014 Finalistes - Mostra de Postals de Nadal 15 de desembre de 2014
  La mostra de postals de Nadal 2014, recull els 72 dibuixos creats pels alumnes de 2n de primària de les escoles Can Coll i Sant Martí de Torrelles de Llobregat. Des del 15 de desembre fins a l'acabament de les festes nadalenques, es pot veure a la Biblioteca municipal. Aquí teniu les postals finalistes d'aquesta setena edició.
  Llibres per aliments 2014 Bescanvia llibres per aliments 15 de desembre de 2014
  Aprofitant el Nadal, la Biblioteca junt amb l'Ajuntament, Càritas i la Diputació de Barcelona, celebren entre el 15 i el 17 de desembre la campanya LLIBRES X ALIMENTS.
  Logo Ajuntament Ordre del dia - Sessió del 18 de desembre 18 de desembre de 2014
  Mitjançant el present escrit es convoca sessió ordinària de Ple per al dia 18 de desembre de 2014, a les 21 hores. L’Ordre del dia de la sessió, amb les modificacions introduïdes per la Comissió Informativa del dia 16 de desembre, és el següent:
  general_ocupacio Pla d'Ocupació: valoració de resultats 19 de desembre de 2014
  Aquí teniu els resultats del procés de selecció del nou Pla d'Ocupació convocat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Torrelles. S'ofereixen dues places de peó per al projecte 'Manteniment i conservació d’edificis municipals i via pública'.
  cartell concert Nadal 14 Calendari de Nadal a Torrelles 19 de desembre de 2014
  Demà dissabte 20 de desembre, arriba la Fira de Nadal que organitza l'Agrupació de Comerciants de Torrelles i, amb ella, s'enceta el calendari festiu nadalenc que reuneix activitats culturals, socials i festives diverses. Concert de Nadal de cant coral, sessions de cinema, representació d'Els Pastorets, Festa de Joves, concert de l'Espai Tempo, etc.
  Logo Ajuntament Canvi d'horaris d'equipaments per Nadal 22 de desembre de 2014
  Amb motiu de les festes de Nadal, alguns serveis municipals i prestats per altres empreses, aplicaran canvis d'horaris i tancaran per vacances. El servei de Bus Urbà i Interurbà manté els horaris habituals, la Biblioteca o el Centre d'Atenció Primària tenen modificacions.
  Foto banc de terres 4 Xerrades: alternatives turístiques al sector agrari 24 de desembre de 2014
  El Parc Agrari del Baix Llobregat presenta un cicle de xerrades sobre les Xarxes de col·laboració entre productors, elaboradors, comercialitzadors i restauradors per dinamitzar el sector agrari i turístic al municipi i a la comarca del Baix Llobregat.
Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44

Opcions

Darrera actualització: 22.12.2014 | 09:44