CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida de les novetats en el sistema de recollida de residus

Bona acollida de les novetats en el sistema de recollida de residus

13/07/2018

Des del consistori es vol recordar als veïns i les veïnes la importància de treure les escombraries seguint les noves indicacions del Porta a Porta

Després de les primeres setmanes de funcionament dels canvis en el sistema Porta a Porta, l’Ajuntament de Torrelles valora positivament les millores introduïdes així com la resposta de la ciutadania, qui s’ha adaptat ràpidament a les novetats i ha participat activament en els canvis. No obstant això, el consistori vol recordar a tots i totes que cal respectar les noves indicacions del sistema Porta a Porta i treure la brossa utilitzant únicament els dos nous cubells i no amb bosses d’escombraries, ja que aquestes no seran recollides per l’empresa de neteja.

El passat dimarts 26 de juny, Torrelles va posar en marxa les novetats del sistema Porta a Porta i des d’aquell dia, els veïns i les veïnes han de treure les escombraries amb dos nous cubells, que prèviament van haver de recollir als punts habilitats per fer-ho. Tot i això, des del consistori es va facilitar una nova alternativa per a les llars que a finals de juny no disposaven dels nous materials. Durant les darreres setmanes, dos educadors ambientals han visitat totes les cases del municipi que no tenien els nous cubells i els hi han portat. Si durant la visita, els veïns o les veïnes no hi eren a casa, se’ls hi ha deixat una nota a la bústia explicant com encara poden recollir els nous materials ells mateixos a l’Ajuntament.

Arxivat a: General
Nous cubells Porta a Porta
Nous cubells Porta a Porta
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona