CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Arrenca el Mercat de la Cirera

Arrenca el Mercat de la Cirera

21/05/2019

Els dos caps de setmana anteriors i posteriors a la 39a Festa de la Cirera, la Plaça Sant Martí acollirà un mercat amb diferents paradetes de cireres

El passat dissabte 18 de maig es va inaugurar el Mercat de la Cirera a la Plaça Sant Martí. Un any més, les paradetes de cireres i productes locals es van instal·lar al municipi, on hi seran durant els dos caps de setmana anteriors a la 39a Festa de la Cirera. Els dissabtes, l’horari serà de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i els diumenges, de 10 a 14 hores. D’aquesta manera, els torrellencs i les torrellenques podran escalfar motors abans de la gran celebració i gaudir de cireres de moltes varietats.

Durant la 39a Festa de la Cirera, el Mercat de la Cirera es traslladarà al Carrer Major, on obrirà el dissabte tot el dia i el diumenge al matí. A més de les paradetes de cireres i productes de proximitat, hi haurà Fira d’artesania, Mostra d’arts i oficis, jocs de fusta gegants al carrer, zona de barraques i Exposició de Cireres.

Un cop acomiadada la 39a Festa de la Cirera, les paradetes tornaran a la Plaça Sant Martí durant els dos caps de setmana posteriors a la gran celebració. Els dissabtes, l’horari serà de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i els diumenges, de 10 a 14 hores.

 

Arxivat a: General
Festa de la Cirera 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/01/2020 a les 13:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona