CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Noves actuacions per a prevenir els incendis forestals al municipi

Noves actuacions per a prevenir els incendis forestals al municipi

20/06/2019

El consistori impulsa un seguit de treballs d’arranjament i de manteniment a camins forestals estratègics del municipi i a la zona de Can Guey

Amb l’arribada de l’estiu i per tal de prevenir els incendis forestals, el passat dimarts 11 de juny es van iniciar uns treballs d’arranjament d’uns trams de camins forestals del municipi. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’ADF, l’Ajuntament va establir com a vies estratègiques per a la prevenció d’incendis forestals el camí de Can Roig al Serral de Can Ros, el camí de Raval Mas al Coll de la Serra de Can Valent, el camí de Can Casanoves i el camí de Can Ràfols. En totes aquestes vies, les actuacions consisteixen en desbrossar una amplada d’1,5 metres a banda i banda del camí i en repassar la plataforma de les vies.

Així mateix, el passat dilluns 17 de juny van començar uns treballs de manteniment de la franja perimetral de protecció contra incendis forestals a la urbanització Can Guey. A principis d’any, es va portar a terme una primera actuació i ara s’executen les darreres cinc hectàrees de la zona. El projecte consisteix en una desbrossada selectiva de la vegetació arbustiva, una poda de branques baixes a menys de dos metres d’alçada i una trituració de les restes vegetals generades, en una amplada d’uns 25 metres.

El primer projecte té un cost de 6.083 euros, que subvenciona en gran part la Diputació de Barcelona, i la segona actuació ascendeix a 6.786,65 euros, dels quals el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació subvenciona el 60 %.

Arxivat a: General
Franges perimetrals
Franges perimetrals
Franges perimetrals
Franges perimetrals
Mapa amb les intervencions previstes
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:01h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona