CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca posa en marxa un club de lectura sobre Creixement Personal

La Biblioteca posa en marxa un club de lectura sobre Creixement Personal

19/09/2019

El pròxim dimecres 25 de setembre, a les 19 hores, l’equipament municipal organitzarà una trobada per parlar de la nova proposta

Amb l’arribada del curs escolar, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra inaugura un club de lectura sobre Creixement Personal. L’activitat està pensada per als torrellencs i les torrellenques que vulguin treballar l’autoconeixement i el reconeixement de les emocions i les estratègies per aconseguir un major benestar emocional i vital.

El nou club de lectura es farà els tercers dimarts de cada mes, a partir de les 19 hores, i la seva dinamitzadora serà la coach, escriptora i conferenciant Sílvia Gelices. Al llarg dels pròxims mesos, alguns dels llibres que formaran part de la nova activitat són ‘Usted puede sanar su vida’, ‘La ley del espejo’ o ‘El paradigma del corazón’.

En aquest sentit, el pròxim dimecres 25 de setembre, a les 19 hores, l’equipament municipal presentarà oficialment la nova proposta a la sala polivalent de la biblioteca. No obstant això, les persones interessades ja es poden inscriure presencialment, trucant al telèfon 93 689 18 36 o a través d’un formulari en línia.

Així mateix, durant el mes de setembre, la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra ha preparat altres activitats. El dissabte 21 de setembre, a les 12 hores, l’equipament organitza la conferència ‘El sòl i la seva fertilitat: la importància en els sistemes agraris’, on la Neus Vinyals oferirà consells i recomanacions sobre agricultura i horticultura. També fins al divendres 27 de setembre, l’espai acull la mostra ‘Visca la Revolució!’ amb contes per a infants i joves que parlen de revolucions minúscules i íntimes i de majúscules i col·lectives. A més, molts dels llibres que formen part de l’exposició es poden consultar a la primera planta de la biblioteca.

Per últim, l’equipament municipal també organitza de manera regular activitats fixes com clubs de lectura, grups de conversa i activitats infantils per a totes les edats com L’Hora del Conte (majors de 3 anys), Contes Menuts (menors de 3 anys) o L’Hora del Conte in English (de 4 a 7 anys).

Per a més informació, es pot consultar el web de la biblioteca.

Arxivat a: General
Biblioteca Municipal Pompeu Fabra
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 12:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona