CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > ‘El Club’ serà el nom del Casal de Joves

‘El Club’ serà el nom del Casal de Joves

08/10/2019

Durant la festa d’inauguració del passat dissabte 5 d’octubre, el jovent va poder presentar les seves propostes i suggeriments

El passat dissabte 5 d’octubre, es va inaugurar oficialment el Casal de Joves i l’Skatepark. La gran festa ciutadana va començar a les 17 hores amb una jornada de portes obertes al Casal, on el jovent va poder gaudir de l’Espai d’Oci i alhora presentar propostes i suggeriments per millorar l’equipament municipal i adaptar la programació del Casal i els programes juvenils del municipi a les seves necessitats. Algunes de les propostes fetes van ser impulsar el transport públic, dinamitzar més activitats al Casal i organitzar nous concerts al poble.

En aquest sentit, durant el mes d’octubre, el jovent pot continuar apropant-se a l’espai per compartir les seves idees. També, s’organitzaran pròximament trobades per conèixer la realitat juvenil i definir conjuntament serveis i projectes futurs.

Així mateix, la festa d’inauguració va comptar amb una sessió de patinatge lliure i música ambient, una classe de zumba i una exhibició de scooter a càrrec del torrellenc Xavi Gimeno. També, les Filles de la Terra van amenitzar la tarda i el berenar popular, que va consistir en diferents coques i sucs de fruites. Per últim, el grup torrellenc de rock català Fenok va presentar el seu primer CD ‘Disc en el Meu Món’.

El passat dijous 3 d’octubre va finalitzar la darrera fase del procés participatiu per escollir un nom pel nou Casal de Joves. Després de fer el recompte de vots, la proposta guanyadora ha estat ‘El Club’. El nom ha aconseguit un 39% dels vots. La segona proposta més votada ha estat ‘629’ amb un 21% dels vots i la tercera, ‘La Cova’ amb un 16% dels vots. En total, una vuitantena de joves han participat en el procés.

Actualment, l’equip dinamitzador del Casal de Joves ha encetat un nou concurs obert a tota la ciutadania per escollir un logotip per a l’espai juvenil. En aquest sentit, l’equipament organitza, al llarg d’aquesta setmana, un curs gratuït de disseny de logotips per joves de 12 a 30 anys. Fins al pròxim dijous 31 d’octubre, les persones interessades poden presentar la seva proposta i la guanyadora s’emportarà un premi de 200 euros. Es poden consultar les bases completes al document adjunt.

Arxivat a: General
Casal de Joves
Casal de Joves
Casal de Joves
Casal de Joves
Casal de Joves
Casal de Joves
Casal de Joves

Arxius adjunts

  • Bases (PDF, 486 kB)
    Bases del concurs per escollir un logotip per al Casal de Joves
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 11:38h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona