CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > La gent gran ha gaudit de set dies plens de divertides propostes

La gent gran ha gaudit de set dies plens de divertides propostes

31/10/2019

La Setmana de la Gent Gran ha programat diverses activitats sota el lema ‘Encarem la vida amb humor’

Del 21 al 27 d’octubre, els avis i les àvies del municipi han estat els i les protagonistes de diversitat de propostes programades en el marc de la Setmana de la Gent Gran. El dilluns, es va viure la primera activitat que va ser la xerrada ‘Envellir, ara i aquí amb molta ironia’ a càrrec del psicogeriatre Dr. Josep Moya. Una quarantena de persones hi van assistir. Després de l’exposició del doctor, es va generar un interessant espai d’intercanvi i de debat entre les persones participants. L’endemà, unes 60 persones van assistir a la projecció de la pel·lícula ‘Candilejas’, que va substituir la sortida al Circ Cric.

El dimecres va ser el torn d’un divertit taller de risoteràpia. 18 persones van gaudir de la proposta, que van valorar molt positivament. En aquest sentit, van demanar a l’Ajuntament repetir aquesta experiència. El dijous, la 21a Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat va aplegar una trentena de persones. Algunes van fer tot el recorregut, passant per l’Ajuntament, Can Reinal, Can Roig i el Parc de Can Sostres, i d’altres van anar des de la Plaça de l’Ajuntament fins a Can Reinal. En acabar, es va oferir berenar.

El divendres, unes 135 persones van participar en una de les activitats centrals de la Setmana de la Gent Gran. El dinar de germanor va incloure l’homenatge a tres parelles que feien 50 anys de casats i un cop més, es va convertir en un espai de retrobament, de conversa i de relació. La cirereta la va posar el mag Sergi Armenteros que va deixar a les persones assistents amb la boca oberta amb el seu espectacle ‘Il·lusions’.

Per últim, el diumenge, es va celebrar el 40è aniversari del Casal de la Gent Gran. A l’acte, hi van assistir prop de 180 persones. La vesprada va ser divertida i molt emotiva sobretot per a les persones de l’Associació de la Gent Gran. Es va homenatjar als deu socis més antics de l’entitat i es va anomenar soci d’honor al Sr. Joan Rigol, qui va fer una breu intervenció on va parlar dels seus orígens i lligams amb Torrelles. També, l’alcalde Ignasi Llorente va dirigir unes paraules a les persones assistents i va voler agrair la feina feta per impulsar aquesta gran iniciativa per als avis i les àvies del municipi. Finalment, l’humorista Pep Plaza va cloure la Setmana de la Gent Gran amb més d’una hora d’espectacle amb les seves brillants imitacions.

Arxivat a: General
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Setmana de la Gent Gran 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 08/07/2020 a les 13:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona