El jovent torrellenc celebrarà el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Dimecres, 22 de gener de 2020 a les 00:00
El pròxim dijous 30 de gener, a la Plaça de l’Ajuntament, es farà la lectura d’un manifest i la presentació d’un mural sobre els Drets Humans

Amb motiu del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, el pròxim dijous 30 de gener, l’Ajuntament i l'Institut de Torrelles organitzaran un acte commemoratiu a la Plaça de l’Ajuntament. A les 10 hores, començarà la venda de productes solidaris a càrrec de l’alumnat de 3r d’ESO, que s’allargarà fins a les 17.30 hores. Durant les darreres setmanes, s’ha fet una recollida de roba de segona mà que també es posarà a la venda, així com una panera amb productes donats pels comerços locals.

A les 13 hores, es portarà a terme l’acció principal que consistirà en la lectura d’un manifest i la presentació d’un mural sobre els 30 Drets Humans de la Declaració Universal de Drets Humans per part dels nois i les noies de l’Institut.

Tots els diners recaptats es destinaran a donar suport a dos projectes educatius que treballen per garantir el dret a l’educació del jovent refugiat i que impulsa ACNUR. També, les samarretes, bosses i xapes solidàries que vendrà l’alumnat de 3r d’ESO les proporcionarà ACNUR. Les accions s’emmarquen dins del Loco Festival, un projecte educatiu promogut pel Comitè Espanyol d’ACNUR per conscienciar l’alumnat sobre la situació de les persones refugiades i la defensa dels Drets Humans.

 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:25