El jovent torrellenc reivindica la defensa dels Drets Humans

Divendres, 31 de gener de 2020 a les 00:00
Amb motiu del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, els nois i les noies van llegir un manifest i van penjar un mural a la façana del consistori

Ahir, dijous 30 de gener, l’Institut de Torrelles i l’Ajuntament van omplir la Plaça de l’Ajuntament per commemorar el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau. L’acte va començar amb la lectura d’un manifest i tot seguit, es va penjar un mural sobre els 30 Drets Humans de la Declaració Universal de Drets Humans a la façana del consistori. També, l’alumnat de 3r d’ESO va vendre productes solidaris proporcionats per ACNUR i roba de segona mà i va sortejar una panera amb productes donats pels comerços.

Habitualment, el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau es commemorava amb la realització d’un taller del programa ‘Tenim Drets, Teixim Llibertats’ a l’Institut. Enguany, s’ha decidit participar en el Loco Festival d’ACNUR, un projecte educatiu impulsat pel Comitè Espanyol d’ACNUR per conscienciar l’alumnat sobre la situació de les persones refugiades i la importància de defensar els Drets Humans.

En aquest sentit, tots els diners recaptats s’han destinat a finançar dos programes educatius d’ACNUR que treballen per garantir el dret a l’educació del jovent refugiat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:25