El dimarts, Torrelles organitza una passejada saludable per a la gent gran

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 00:00
La proposta s’emmarca en el cicle de caminades per entorns naturals que el municipi comparteix amb Badia del Vallès, Olèrdola i Santa Margarida i Els Monjos

El pròxim dimarts 11 de febrer, el cicle de passejades per entorns naturals especialment dissenyades per a persones a partir dels 55 anys farà parada a Torrelles. La proposta impulsada per la Diputació de Barcelona i diversos ajuntaments catalans vol promoure un envelliment actiu entre els avis i les àvies a través de caminades suaus i assequibles de 3 hores aproximadament de durada i amb diverses parades.

A les 9 hores, se sortirà des de Catalunya en Miniatura. Es recomana portar calçat apropiat, protecció pel cap, bastons de marxa nòrdica, paraigües o capelina. També, es demana portar aigua, esmorzar (no venir en dejú) i dinar.

Enguany, Torrelles comparteix grup amb Olèrdola, Santa Margarida i Els Monjos i Badia del Vallès, qui va acollir la primera passejada saludable de la temporada. El dijous 5 de març, s’organitzarà la tercera ruta a Olèrdola i finalment, Santa Margarida i Els Monjos coordinarà la quarta caminada el dimecres 1 d’abril.

Les persones interessades es poden inscriure a l’Àrea d'Esports de l’Ajuntament o al Casal de la Gent Gran. Per als torrellencs i les torrellenques, la caminada serà gratuïta. Per a la resta de persones participants, tindrà un cost de 5 euros.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:25

Imatges