CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Es reforcen els recursos i serveis per combatre la violència masclista

Es reforcen els recursos i serveis per combatre la violència masclista

06/04/2020

El confinament obligatori té un impacte específic en les dones que pateixen maltractaments, ja que es veuen abocades a conviure amb el seu agressor

Amb la voluntat de continuar donant suport a les dones i oferint sortides per acabar amb la violència masclista, administracions i entitats mantenen actius tots els seus serveis i recursos. La situació actual de confinament obligatori aboca a les dones que pateixen maltractaments i als seus fills i filles a conviure amb l'agressor. Per aquest motiu, davant d’una situació de violència masclista, el consistori torrellenc recorda a totes les dones que no estan soles.

En cas d’urgència o emergència, es pot trucar a la línia d’atenció contra la violència masclista al 900 900 120, és confidencial i no deixa rastre, o enviar un missatge de Whatsapp al 671 778 540. També, es pot enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar a la comissaria de referència, la comissaria de Sant Vicenç dels Horts, al 93 567 59 20. Així mateix, el telèfon d’informació i atenció a les dones del Baix Llobregat és el 93 557 24 20. Els mitjans per contactar amb els Serveis Socials municipals són el telèfon 636 13 06 44 i el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). En cas d'agressió, es pot trucar a la Policia Local de Torrelles al 93 689 10 00 o al 637 587 534 i en cas de perill, cal trucar sempre al 112.

Si alguna persona sospita que una dona o un infant està patint violència al seu voltant també ha de trucar al telèfon d’emergències 112.

En aquest marc, l’Institut Català de les Dones ha posat en marxa la campanya ‘Establiment segur contra la violència masclista’. La iniciativa ha penjat cartells a botigues i comerços oberts durant l’Estat d’Alarma. D’aquesta manera, les dones que necessitin suport sabran que el podran rebre en aquell espai i en cas de necessitat, serà la persona responsable de l’establiment qui trucarà als serveis d’atenció.

Arxivat a: General, Coronavirus
Es reforcen els recursos i serveis per combatre la violència masclista
Es reforcen els recursos i serveis per combatre la violència masclista
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/05/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona