CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Propostes per gaudir Sant Jordi a casa

Propostes per gaudir Sant Jordi a casa

23/04/2020

Es distribuiran punts de llibre fets per dues artistes locals als comerços oberts del municipi

Cada any, el 23 d’abril és sinònim de roses, llibres i passejades a l’aire lliure. Enguany, la situació excepcional no ens permetrà gaudir amb normalitat de la Diada de Sant Jordi, però l’Ajuntament, els equipaments municipals i les associacions torrellenques han dissenyat activitats alternatives per viure-la.

A partir d’avui, dijous 23 d’abril, i fins a exhaurir existències, es repartiran punts de llibre als comerços oberts del municipi. Els punts han estat dissenyats per dues artistes locals, la Maria Palet i la Cinta Tort. També, hi haurà punts en blanc perquè els infants facin volar la seva imaginació i dibuixin i pintin les seves pròpies obres d’art.

Les dinamitzadores del Casal de Joves El Club han gravat un vídeo on expliquen com fer boniques roses amb paper i a través del seu Instagram, proposen als nois i les noies jocs i recomanacions de llibres. Per la seva part, les educadores de l’Escola Bressol El Serralet han gravat la seva versió de la llegenda de Sant Jordi i han fet una selecció de propostes relacionades amb la festivitat: contacontes a Youtube, llistats de cançons i llibres per a nens i nenes d'1 a 3 anys i un divertit taller per fer una rosa amb els infants. També, l’Associació dels Tres Tombs de Torrelles proposa un taller de manualitats inspirat en Sant Jordi.

La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra ha posat en marxa un divertit concurs de booktubers. L’equipament municipal proposa a la ciutadania que es gravi en vídeo recomanant un llibre que li hagi agradat. La gravació ha de ser com a màxim de 2 minuts i s’ha de penjar a Instagram etiquetant la biblioteca. El millor s’emportarà un xec regal de 40 euros per a la compra de llibres a la botiga Nins i Nines. Aquest concurs és per a majors de 18 anys. Així mateix, ha compartit un seguit de reportatges audiovisuals, on creadors torrellencs parlen dels seus llibres com la Sílvia Llorente, la Maria Palet, l’Ignasi Llorente i la Meritxell Palou.

Pots trobar totes les propostes a l'apartat 'Torrelles es queda a casa'.

Finalment, només recordar que, a causa de l'emergència sanitària, les autoritats competents han decidit traslladar oficialment la Diada de Sant Jordi al 23 de juliol.

Arxivat a: General, Coronavirus
Sant Jordi 2020
Sant Jordi 2020
Sant Jordi 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona