Nova edició del concurs ‘Llegir té premi’

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 00:00
El Servei de Biblioteques de Catalunya organitza l’activitat amb l’objectiu de promoure la lectura entre infants i joves de 8 a 16 anys

Les biblioteques públiques catalanes han presentat una nova edició del concurs de lectura més esperat pels infants i joves ‘Llegir té premi’. Des del passat dilluns 20 d’abril i fins al pròxim diumenge 21 de juny, llegir des de casa amaga fantàstics regals com tauletes, rellotges intel·ligents, lots de llibres, diplomes i premis virtuals.

El concurs proposa dues categories: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys. Els infants i joves han d’inscriure’s a la plataforma virtual Legiland, que permet escollir les lectures i ampliar el bagatge lector. En total, poden triar entre 680 títols en català, castellà i anglès. Les persones participants poden llegir de manera individual o per equips les lectures seleccionades a la plataforma. En funció del nombre de lectures realitzades i de les respostes a un qüestionari de comprensió lectora sobre les obres llegides, podran optar als diferents premis.

En el moment del registre, cal indicar la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra de Torrelles com a biblioteca pública de referència, ja que serà l’encarregada de fer el seguiment de les persones usuàries del municipi.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26