CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del concurs ‘Llegir té premi’

Nova edició del concurs ‘Llegir té premi’

06/05/2020

El Servei de Biblioteques de Catalunya organitza l’activitat amb l’objectiu de promoure la lectura entre infants i joves de 8 a 16 anys

Les biblioteques públiques catalanes han presentat una nova edició del concurs de lectura més esperat pels infants i joves ‘Llegir té premi’. Des del passat dilluns 20 d’abril i fins al pròxim diumenge 21 de juny, llegir des de casa amaga fantàstics regals com tauletes, rellotges intel·ligents, lots de llibres, diplomes i premis virtuals.

El concurs proposa dues categories: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys. Els infants i joves han d’inscriure’s a la plataforma virtual Legiland, que permet escollir les lectures i ampliar el bagatge lector. En total, poden triar entre 680 títols en català, castellà i anglès. Les persones participants poden llegir de manera individual o per equips les lectures seleccionades a la plataforma. En funció del nombre de lectures realitzades i de les respostes a un qüestionari de comprensió lectora sobre les obres llegides, podran optar als diferents premis.

En el moment del registre, cal indicar la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra de Torrelles com a biblioteca pública de referència, ja que serà l’encarregada de fer el seguiment de les persones usuàries del municipi.

Arxivat a: General
Concurs ‘Llegir té premi’
Cartell del concurs ‘Llegir té premi’
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2020 a les 10:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona