El municipi reivindica la llibertat i la igualtat de totes les persones

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 00:00
L’Ajuntament se suma a la commemoració del Dia Internacional contra l’LGBTI-fòbia

El diumenge 17 de maig és el Dia Internacional contra l’Homofòbia: la Lesbofòbia, la Gaifòbia, la Bifòbia i la Transfòbia. Aquesta data es va adoptar fa just 30 anys, quan l’any 1990, l’OMS va eliminar l’homosexualitat de la llista de trastorns sexuals.

Des de l’Ajuntament de Torrelles, ens adherim a aquest dia i reivindiquem la llibertat i la igualtat de totes les persones. Treballarem per l’equitat i la no discriminació envers les persones per la seva identitat de gènere i la seva orientació sexual i afectiva. Volem donar resposta a aquestes injustícies i donar suport a totes les persones que pateixen o han patit discriminació o violència, al nostre poble i arreu del món. Volem un municipi on totes les diversitats sexuals se sentin lliures i condemnem totes les mostres de rebuig contra lesbianes, gais, bisexuals, trans, intersexuals i més.

Un cop més, es vol recordar a la ciutadania que el Consell Comarcal del Baix Llobregat ofereix el Servei d’Atenció Integral LGBTI (SAI) i es pot contactar enviant un correu electrònic a sai@elbaixllobregat.cat o trucant al telèfon 93 685 24 00.

Així mateix, s’insta als veïns i les veïnes a denunciar qualsevol situació de discriminació cap a persones del col·lectiu LGBTI. Es pot fer trucant al 112 o a la Policia. Els Mossos d’Esquadra també han habilitat un correu electrònic per rebre informació sobre delictes d’odi: mossos.delictes.odi@gencat.cat.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26

Enllaços

Imatges