Arriba una edició especial de la Festa de la Cirera

Divendres, 22 de maig de 2020 a les 00:00
Els dies 6 i 7 de juny, la popular celebració torrellenca es traslladarà a les xarxes socials amb divertides propostes per a totes les edats

Com la crisi sanitària no permet gaudir de la Festa de la Cirera en el seu format habitual, l’Ajuntament de Torrelles i la Coordinadora Cultural han repensat la celebració popular. Sense perdre la seva identitat i el seu esperit, organitzaran divertides activitats virtuals que es podran seguir a través de les xarxes socials municipals el dissabte 6 i diumenge 7 de juny.

Les associacions torrellenques i el consistori estan preparant diverses propostes pensades per a tots els públics. Aviat, es compartirà el programa complet d’activitats perquè els torrellencs i les torrellenques pugueu anar escalfant motors.

Les activitats es dinamitzaran a Instagram (@ajtorrelles), Facebook (@torrelles.cat) i Youtube (Ajuntament de Torrelles de Llobregat). Els directes es faran únicament a Instagram i en el cas d’altres vídeos, s’emetran simultàniament a les tres xarxes socials. A Twitter (@AjTorrelles), només s’informarà de les propostes.

De les activitats de carrer habituals, es mantindrà el Mercat de la Cirera.

Durant aquests dies, també es proposaran reptes a la ciutadania a través de les xarxes socials. Us deixem el primer repte de la Festa de la Cirera (edició especial):

Una mirada al passat

Tens fotografies de la Festa de la Cirera d’anys anteriors? Si no hagués estat per la crisi sanitària, enguany hauríem celebrat els 40 anys de la Festa de la Cirera. Quatre dècades donen per molt, així que, per ajudar-te a passar millor el confinament i descobrir entre tots i totes com ha evolucionat la nostra festa, et proposem el repte de compartir les teves fotografies d’edicions anteriors. Com més antigues millor!

Només has de publicar les fotografies a través d’Instagram o Facebook amb les etiquetes #TorrellesMolaUnTou i #FotosFestaCirera. Si no tens xarxes socials o no vols compartir-les directament als teus perfils, pots enviar-les a cultura@torrelles.cat i les compartirem per tu. Si pots, afegeix l’any i el lloc de la imatge!

Des d’avui i fins a l’inici de la Festa de la Cirera (edició especial), pots anar compartint les fotografies que tinguis. Va, a què esperes?! Totes les persones que participeu entrareu en el sorteig d’un val de 20 euros per gastar als comerços de Torrelles.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26