La piscina municipal obre el dilluns

Dijous, 25 de juny de 2020 a les 00:00
Aquesta temporada, s’organitzaran dos torns: matí i tarda i cada dia, de 15 a 16 hores, es desinfectaran a fons les zones comunes

La situació excepcional generada per la covid-19 ha obligat a repensar la nova temporada de la piscina municipal de Can Coll. El pròxim dilluns 29 de juny, l’equipament municipal obrirà les portes amb importants canvis de funcionament i estrictes mesures de prevenció i seguretat.

Aquest any, la piscina municipal obrirà d'11 a 20 hores amb el 50% de l’aforament (un màxim de 120 persones). Excepcionalment, es faran entrades de matí i entrades de tarda amb la voluntat que el màxim nombre de persones gaudeixin de l’espai. Així mateix, cada dia, de 15 a 16 hores, es buidaran les instal·lacions per a desinfectar a fons les zones comunes de l'equipament.

L’horari de matins serà d’11 a 15 hores i el de tardes, de 16 a 20 hores. El cost de cada torn serà de 3 euros (1,5 euros per a persones residents a Torrelles) de dilluns a divendres i 4 euros (2 euros per a persones residents a Torrelles) els caps de setmana i festius. Pel que fa als abonaments mensuals, es mantenen els preus i costaran 60 euros (30 euros per a persones residents a Torrelles). Un any més, els infants menors de 6 anys i les persones majors de 65 anys podran accedir gratuïtament tots els dies de la setmana. El pagament de les entrades s’efectuarà en el moment d’entrar al recinte.

D’acord amb les mesures de prevenció i seguretat establertes, no es faran servir les dutxes dels vestidors, que només es mantindran oberts per a canviar-se.

La nova temporada de la piscina municipal de Can Coll finalitzarà l’1 de setembre.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26