CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Els municipis petits del Baix Llobregat presenten xifres de positius i transmissió molt baixes

Els municipis petits del Baix Llobregat presenten xifres de positius i transmissió molt baixes

23/07/2020

A la reunió de municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca, s’han presentat les últimes dades sobre contagis i s’ha demanat no abaixar la guàrdia

Com cada dijous, l'alcalde Ignasi Llorente s'ha trobat virtualment amb alcaldes i alcaldesses de municipis de menys de 20.000 habitants del Consell Comarcal del Baix Llobregat. Avui, dijous 23 de juliol, la reunió en línia ha comptat amb la participació del Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, el Sr. Juli Fernàndez.

Inicialment, s’ha presentat el Pla LGTBI del Baix Llobregat. Tot seguit, s’ha abordat el Pla Director Muntanyes del Baix, on l'alcalde Ignasi Llorente ha demanat que els municipis com Torrelles que tenen (feta o projectada) una caldera de biomassa col·laborin per maximitzar l’extracció de massa forestal amb l’objectiu de reduir els riscos de patir un incendi forestal al territori.

Així mateix, a la trobada virtual, hi ha assistit el Dr. Marc Ramentol, director general de la Direcció General de Professionals de la Salut, que ha explicat les darreres dades sobre contagis de covid-19 a la comarca. El Dr. Marc Ramentol ha recordat la importància de no abaixar la guàrdia i ha demanat suport als municipis per poder transmetre a la població la necessitat d’extremar les mesures de precaució per evitar que l’actual rebrot arribi als nivells del mes de març.

També, Ramentol ha destacat que la majoria de municipis de menys de 20.000 habitants presenten xifres de positius i transmissió molt baixes, però ha recordat que cal seguir alerta a causa de la proximitat amb zones on el virus té més incidència com Barcelona i L’Hospitalet. Ramentol ha explicat que ara mateix les franges d’edat més afectades són les persones de 20-29 i en segon lloc, les de 30-39. En aquest sentit, Torrelles i altres ajuntaments han tornat a demanar que s’expliquin bé les xifres de contagis que es donen a través del portal de transparència AQuAS, ja que estan generant molta confusió entre la ciutadania.

Arxivat a: General, Coronavirus
Consell Comarcal del Baix Llobregat
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona