CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > El CEM de Can Coll acull el seu primer torneig obert de tennis

El CEM de Can Coll acull el seu primer torneig obert de tennis

31/07/2020

El Club de Tennis Can Coll - Torrelles ha impulsat la reeixida proposta, que ha posat la cirereta a una gran temporada esportiva

Durant els mesos de juny i juliol, s’ha disputat el primer torneig obert de tennis al CEM Can Coll. La proposta esportiva ha fet gaudir de molt bon nivell de tennis al municipi i d’un gran ambient, sobretot a les rondes finals, ja que els torrellencs i les torrellenques es van bolcar amb els esportistes i van venir a l’equipament a fer pinya i donar suport.

Per una banda, al quadre principal, la final va enfrontar al tennista alemany Henning Ruenz i al tennista local Marc De Luis. Ruenz va aconseguir la victòria després de dos sets amb un resultat de 6-2 i 6-1. Pel que fa al tercer i quart lloc, desgraciadament no es va poder disputar el partit a causa de la baixa del jugador Guillem Santabarbara. En aquest sentit, el jugador local Andreas Kettnaker va quedar com a tercer classificat del torneig. Per últim, al quadre de consolació principal, la final va estar disputada pels jugadors Josep Prats i Eduard Salla. Prats va guanyar el partit amb 7-6 i 6-1.

Amb el reeixit torneig, el Club de Tennis Can Coll - Torrelles tanca una gran temporada. Durant el primer semestre de l’any, ha notat com s’està recuperant la passió pel tennis amb grans jugadors locals, infants de l’escola de tennis que comencen a despuntar als torneigs i veïns i veïnes que aposten per aquest esport.

De la mateixa manera, en els darrers mesos, el club torrellenc ha impulsat moltes activitats vinculades al pàdel: classes per a infants i persones adultes, lligues, americanes i torneigs solidaris. Com en tot moment les pistes han comptat amb una alta ocupació, es preveu continuar promovent aquest esport al municipi.

Arxivat a: General
Primer torneig obert de tennis al CEM Can Coll
Primer torneig obert de tennis al CEM Can Coll
Primer torneig obert de tennis al CEM Can Coll
Primer torneig obert de tennis al CEM Can Coll
Primer torneig obert de tennis al CEM Can Coll
Primer torneig obert de tennis al CEM Can Coll
Primer torneig obert de tennis al CEM Can Coll
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona