CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Ple total a la Setmana Jove 2020

Ple total a la Setmana Jove 2020

10/09/2020

La reeixida proposta s’ha convertit en un espai de convivència molt desitjat pel jovent després d’aquests últims mesos atípics

La situació sanitària derivada de la COVID-19 va obligar a repensar la programació de la Setmana Jove 2020 i adaptar-la a les circumstàncies. Algunes activitats com el sopar a la fresca o la nit Chill Out a la piscina es van haver d’anul·lar i a la resta de propostes es van extremar les mesures de seguretat.

Tot i l’excepcionalitat, la Setmana Jove 2020 ha rebut una acollida aclaparadora per part del jovent torrellenc. Gairebé totes les activitats s’han fet amb aforament complet i algunes, fins i tot, amb llista d’espera. Els nois i les noies han respost molt bé i han respectat totes les mesures de prevenció com portar la mascareta, respectar les distàncies de seguretat i reforçar la higiene de mans.

Com per a totes les activitats era obligatòria la inscripció prèvia, s’han pogut distribuir els espais i gestionar correctament els grups. A algunes com el làser tag o el tobogan aquàtic gegant, es van fer grups de 10 persones amb franges horàries de 30 minuts. Pel que fa a l'espectacle d'improvisació Improshow o el concert de Rumba Que Derrumba, el públic va estar assegut amb la mascareta posada i la corresponent distància de seguretat i repartit per grups de convivència. Així mateix, el material, el mobiliari i les cadires es van desinfectar abans i després de cada ús.

Totes les propostes es van desenvolupar sense incidents i tant les persones participants com els talleristes i l’Ajuntament valoren molt positivament els set dies de divertides activitats. Adolescents i joves de diverses edats han participat en la Setmana Jove 2020, que ja s’havia pensat per oferir propostes per a tots els gustos. Infants de 6 anys i més menuts van gaudir del tobogan aquàtic gegant i les famílies van passar grans estones amb l’espectacle d’improvisació Improshow, el concert de Rumba Que Derrumba i el joc d’escapisme Flubber.

Arxivat a: General
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Setmana Jove 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 15:11h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona