CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Talls a la BV-2005 per unes obres a Sant Vicenç dels Horts

Talls a la BV-2005 per unes obres a Sant Vicenç dels Horts

28/09/2020

A partir del 29 de setembre es donarà pas alternatiu als vehicles que circulin per aquest vial

La Diputació de Barcelona ha informat que el proper dimarts, 29 de setembre, iniciarà unes obres de millora en una de les rotondes de la carretera BV-2005, en el terme municipal de Sant Vicenç dels Horts. Els treballs, però, afectaran directament els veïns i veïnes de Torrelles que diàriament utilitzen aquest vial en els seus desplaçaments. El projecte consisteix en modificar la zona interior de la rotonda que es troba a la cruïlla amb el carrer Fundadors, de Sant Vicenç, per a facilitar el gir als vehicles articulats.

Les obres tindran una durada aproximada de tres setmanes. Durant aquest temps, es tallarà un dels carrils de circulació i es donarà pas alternatiu als vehicles de forma manual o amb semàfors provisionals instal·lats als dos costats de la rotonda.

Des de l’Ajuntament lamentem el retard en l’inici d’aquesta actuació, ja que des de la finalització de l’obra es va reclamar a la Diputació de Barcelona que es modifiqués el traçat d’aquesta rotonda, feta sense tenir en compte les necessitats dels veïns i veïnes de Torrelles. També esperem que amb aquesta actuació es posi fi a unes obres que han comportat nombroses molèsties per a la circulació dels nostres veïns i veïnes durant dos anys.

Arxivat a: General
Obres a la carretera BV-2005
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 10:47h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona