CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

Es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

01/10/2020

La regidoria de la Gent Gran ha volgut homenatjar les persones de més edat amb la lectura d’un manifest i un petit audiovisual

Avui dijous, dia 1 d’octubre, es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans, una data escollida fa 30 anys per les Nacions Unides amb l’objectiu de difondre una imatge positiva de l’envelliment. A Torrelles, cada any se celebra aquesta jornada en el marc de la Setmana de la Gent Gran, però la situació derivada de la pandèmia ha obligat l’Ajuntament a ajornar aquest esdeveniment, evitant així el risc de contagis. 

Des de la regidoria de la Gent Gran, però, no han volgut deixar passar aquest dia. És per això que s’ha fet una lectura del manifest unitari del Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat i se’n vol fer difusió a través d’un audiovisual en el qual hi participen veïns i veïnes del nostre municipi vinculats al casal. Si la situació millora, la Setmana de la Gent Gran es podria celebrar a la primavera. 

Paral·lelament, des del consistori es treballa amb la máxima prudència per seguir acompanyant la gent gran i per a reobrir el casal al mes de novembre.  La intenció és fer arribar a totes les llars un díptic informatiu amb les noves activitats previstes que oferirà l’equipament, així com les mesures preventives que caldrà seguir per garantir la salut de les persones usuàries. 

Podeu consultar el manifest i l’audiovisual en els documents adjunts.

Arxivat a: General
Casal de la Gent Gran

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 10:47h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona