Es posa en marxa la campanya de vacunació de la grip

Dimarts, 13 d'octubre de 2020 a les 00:00
Es prioritzen els col·lectius de risc com la gent gran, les persones amb malalties cròniques i les dones embarassades

Aquesta setmana es posa en marxa la campanya de vacunació de la grip amb la voluntat de protegir les persones especialment vulnerables. Aquest any, degut a l’actual situació sanitària derivada de la COVID-19, es considera més important que mai que aquests col·lectius puguin accedir a la vacuna per evitar les complicacions que comporta la malaltia.

Com en anys anteriors, es prioritzarà la gent de 60 o més anys, les dones embarassades, les persones amb malalties cròniques i els assistents o convivents amb persones en condició de risc. En aquests casos, la vacunació es farà al CAP Torrelles a partir del dia 15 d’octubre. Les persones que vulguin accedir-hi han de demanar cita prèvia a través de l’enllaç adjunt o trucant al telèfon 93 567 09 99 o al centre d’atenció primària, al 93 689 26 13.

Es recorda la ciutadania que no n’hi ha prou amb vacunar-se de la grip una sola vegada. Cal fer-ho cada any atès que els virus gripals varien i la vacuna s’adapta cada temporada per mantenir la seva efectivitat. També cal tenir en compte que la vacuna de la grip no protegeix de refredats ni d’altres infeccions respiratòries víriques.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:27