El SADIP ofereix noves propostes per a famílies amb adolescents

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 00:00
Les sessions pretenen donar suport per a prevenir els possibles riscos associats a aquesta etapa com les drogues, les pantalles o la sexualitat

El Servei d’Assessorament i prevenció del consum de Drogues i l’ús de Pantalles (SADIP) organitza dues sessions relacionades amb la gestió positiva de l’adolescència. L’objectiu és compartir una estona amb les famílies per parlar de com prevenir els possibles riscos associats a aquesta etapa vital com poden ser les drogues, la sexualitat o l’ús de les pantalles. Les trobades seran presencials però garantint el compliment de totes les mesures de seguretat establertes davant la COVID-19. 

La primer sessió es farà dimecres 4 de novembre, a les 18 h,  a la Sala Polivalent del Casal de Joves. Aquesta estarà especialment destinada a mares i pares d’alumnes dels darrers cicles de primària. La segona trobada serà dimecres 18 de novembre, també a les 18 h, per a mares i pares d’alumnes d’ESO.

Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 659 215 001 o escrivint un correu electrònic a l’adreça gmonturiol@elbaixllobregat.cat el dilluns anterior a la data de la sessió. Les trobades aniran acompanyades de dues exposicions que les famílies i el jovent podran visitar durant dues setmanes amb cita prèvia.

Una d’elles, SORTIM?, està orientada al treball amb joves consumidors o no d’alcohol, amb la finalitat de reflexionar sobre el consum i les conductes de risc relacionades amb aquesta substància, i aborda de manera respectuosa i crítica aspectes com la violència en l’oci nocturn. Es podrà veure del 18 de novembre al 2 de desembre. La segona exposició, On-off, es podrà visitar del 4 al 18 de novembre i serà una invitació a la reflexió al voltant de les pantalles i els seus aspectes, tant positius com negatius. Es podran visitar les exposicions fora de les sessions programades però caldrà posar-se en contacte amb les dinamitzadores del Casal de Joves.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:27

Imatges