CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Clam dels municipis del Baix Llobregat per demanar a Endesa la millora del servei

Clam dels municipis del Baix Llobregat per demanar a Endesa la millora del servei

12/11/2020

L’Ajuntament exigeix a la Direcció General d’Energia que doni resposta a la petició d’iniciar un expedient sancionador a Endesa que es va fer després del temporal Glòria

Aquest matí s’ha celebrat una nova reunió d’alcaldes i alcaldesses dels municipis de menys de 20.000 habitants del Baix Llobregat. La trobada ha comptat avui amb la presència del subdirector general d’Energia de la Genralitat de Catalunya, Francisco Sabio Oliveros, i el director de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), Manel Torrent, que han presentat un estudi sobre les conseqüències en el subministrament elèctric del temporal Glòria.

El contingut d’aquesta reunió és conseqüència, en part, de la petició feta per l’Ajuntament de Torrelles fa uns mesos, quan es va aprovar una moció a l’Àrea Metropolitana de Barcelona que exigia a Endesa que fes una auditoria sobre l’estat de les línies elèctriques en diversos municipis del Baix Llobregat, entre ells Torrelles on la manca de manteniment provoca incidències reiterades que afecten especialment els veïnats de Can Güell i Can Guey.  

Durant la trobada, els alcaldes i alcaldessa de Torrelles, Cervelló, Sant Climent de Llobregat, Corbera i Castellví de Rosanes, entre altres, han manifestat la necessitat de sancionar la companyia elèctrica pels constants incompliments dels seus compromisos de millora del servei. En aquest sentit, l’Ajuntament ha demanat a la Direcció General d’Energia que doni resposta a la petició conjunta dels ajuntaments de Sant Climent i Corbera, que es va fer en nom de tots els municipis de la comarca, d’obrir un expedient sancionador a Endesa pels incidents que es van produir durant el temporal Gloria i que, a hores d’ara, sis mesos després, no ha tingut cap resposta per part de la Generalitat de Catalunya, que és qui pot sancionar en aquesta matèria.

Arxivat a: General
Consell Comarcal del Baix Llobregat
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona