CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Crida a la ciutadania per participar en la campanya de donació de sang

Crida a la ciutadania per participar en la campanya de donació de sang

19/11/2020

Una unitat mòbil del Banc de Sang visitarà Torrelles el proper dimarts per atendre les persones que hagin reserva’t cita prèviament

Torrelles acull una nova campanya del Banc de Sang i Teixits, que pretén augmentar el nombre de donacions per a garantir les reserves als hospitals. Una unitat mòbil s’instal·larà a la plaça de l’Ajuntament el proper dimarts dia 24 de novembre, de 16 a 20 hores. Per a col·laborar-hi cal que les persones donants demanin cita prèvia a través del web donarsang.gencat.cat. 

El Banc de Sang, com a organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i des d’aquesta setmana els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari. Cal recordar, a més, que la COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual. 

Recordem que per poder donar sang cal ser major d’edat i menor de 65 anys, pesar més de 50 quilos i no és necessari estar en dejú. Els homes poden donar sang fins a quatre vegades l’any i les dones, tres vegades, sempre que entre donació i donació passin com a mínim dos mesos.

Arxivat a: General
Campanya de donació de sang
Cartell informatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona