CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per a consultar el cens electoral

Obert el termini per a consultar el cens electoral

30/12/2020

La ciutadania té fins al 4 de gener per a revisar les dades i garantir la seva participació en les eleccions al Parlament de Catalunya

Es posa a disposició de la ciutadania un servei per a consultar el llistat del cens electoral. Els torrellencs i torrellenques poden revisar les seves dades i presentar-ne les reclamacions pertinents per a garantir la seva participació en les eleccions autonòmiques que se celebraran el dia 14 de febrer de 2021 i decidir quins volen que siguin els seus representants al Parlament de Catalunya durant els propers quatre anys.

La consulta es pot fer de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l'INE, prèvia acreditació de la persona electoral pel sistema (Necessites javascript per veure aquest correu-e). La setmana vinent també es podrà fer la consulta de manera presencial a l’Ajuntament.

Si durant aquest període de consulta es detecta alguna incorrecció en les dades, caldrà presentar una reclamació davant la delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral corresponent, que la resoldrà en el termini de tres dies. Aquesta oficina disposa també d’un servei de consulta de les dades a través del seu web i un telèfon d’informació específic, el 901 101 900.

Arxivat a: General
Eleccions al Parlament de Catalunya 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona