Es retira un rusc de vespa asiàtica de la via pública

Dijous, 21 de gener de 2021 a les 00:00
Ahir es va tallar un tram de la variant per a dur a terme aquesta actuació conjunta de l’Ajuntament, ADF i Policia Local

Dimecres a la tarda es van realitzar uns treballs a la via pública per a retirar un rusc de vespa asiàtica que s’havia detectat a la variant. Això va obligar a tallar durant una estona la carretera en el tram comprès entre la rotonda de Geofred Tassio i la que es troba ubicada al costat de l'escola bressol.

Va ser una actuació conjunta de l’Ajuntament, la Policia Local i l’ADF que van retirar el niu d’aquesta espècie procedent del sud-est asiàtic. En aquesta ocasió no va ser necessària la contractació d’una empresa externa perquè el consistori ha adquirit uns equips de protecció especials per a aquests casos, més resistents i segurs, amb els quals el personal de l’ADF ha pogut realitzar els treballs sense risc.

Des de l’Ajuntament es demana la col·laboració de la ciutadania i es recorda que en cas de detectar algun rusc de vespa asiàtica cal comunicar-ho urgentment a l’Ajuntament. Així mateix, per evitar riscos, al mantenir amb el rusc una distància mínima de cinc metres i no intentar capturar les vespes perquè aquest tipus només ataquen quan se senten amenaçades.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28

Imatges