CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Es decideix habilitar un nou espai esportiu per al jovent

Es decideix habilitar un nou espai esportiu per al jovent

19/03/2021

Aquesta ha estat la proposta guanyadora d’un procés participatiu en el qual 168 nois i noies han escollit a què destinar una part del pressupost municipal

Ja es coneixen els resultats definitius del procés participatiu que pretenia que fos el jovent el que decidís a què destinar una partida de 30.000 euros del pressupost municipal. El passat dilluns, dia 15 de març, es va tancar la fase de votació final, que ha comptat amb la participació de 168 nois i noies, un 12,5 % del total de persones censades amb una edat compresa entre els 12 i els 30 anys. La proposta guanyadora ha estat l’habilitació d’un gimnàs o espai esportiu per a Joves, que ha obtingut un total de 74 vots. Per darrera han quedat altres projectes com la construcció d’un rocòdrom o boulder urbà per practicar-hi l’escalada, amb 42 vots, o l’habilitació d’una zona esportiva polivalent (amb porteries i cistelles) a l’aire lliure i d’accés obert, que ha aconseguit 24 vots. 

Recordem que el procés es va iniciar al mes de novembre amb una fase inicial durant la qual es van recollir de manera telemàtica més d’una seixantena de propostes diferents que van ser valorades per confirmar que complissin els requisits del procés. Finalment, d’aquestes, van continuar endavant 26 propostes; la resta es van descartar, bé per no ser viables econòmicament, per ser actuacions ja previstes pel consistori, per ser tècnicament inviables, per no ajustar-se a la normativa vigent o per no seguir els criteris de sostenibilitat ambiental i econòmica. Al mes de febrer es va reunir un grup de treball que, a través de dinàmiques participatives, va escollir les 10 propostes que van passar a la fase final de votació. Els joves de 12 a 30 anys han tingut un mes per participar en aquest procés i escollir la proposta guanyadora. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair al jovent la seva participació i implicació en el procés així com la col·laboració de totes les persones que ho han fet possible.

Arxivat a: General
Habilitar un espai o instal·lació esportiva
Resultats votació final procés pressupost participatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona