CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Construïm entre tots i totes el Torrelles que volem

Construïm entre tots i totes el Torrelles que volem

29/03/2021

Escrit d'opinió de Maria Vidal, regidora de Comunicació i Participació Ciutadana

L’impuls efectiu d’una política pública de participació ciutadana ha estat, des de l’inici de la legislatura, una de les principals prioritats de l’equip de Govern. Comptar amb una ciutadania activa i implicada és una garantia d’una democràcia solida que fomenta la implicació ciutadana en la presa de decisions de tot allò que els afecta com a ciutadans i ciutadanes del poble. 

Al llarg dels últims mesos, des dels departaments de Comunicació i Participació s’ha treballat transversalment amb totes les altres àrees del consistori amb la voluntat d’habilitar nous espais de participació que permetin posar fi a la unidireccionalitat de la comunicació i facilitin la interacció entre la ciutadania i l’Administració d’una manera més ràpida, plural, directa, transparent i eficient. Els pressupostos participatius joves, el procés participatiu de Can Coll, l’enfortiment de les xarxes socials o la creació del Consell d’Infants, són exemples que demostren la predisposició política d’aquest equip de Govern envers el desenvolupament d’iniciatives de participació a Torrelles.

En aquesta línia, aquesta setmana posem en marxa la plataforma Decidim Torrelles, una nova eina digital de participació ciutadana que vol implicar la ciutadania en la construcció d’un poble més obert, transparent i democràtic, on la veu dels torrellencs i torrellenques esdevingui un motor de transformació social i local. Aquest espai serà clau per a canalitzar les idees i inquietuds de la ciutadania, i permetrà recollir tota la informació relativa a processos participatius, òrgans de participació existents o consultes públiques que es posin en marxa.

Coincidint amb l’entrada en funcionament d’aquesta plataforma i, aprofitant el procés de participació de Can Coll que està en marxa, fins el dilluns 29 de març, totes aquelles persones que ho vulguin, poden fer les seves aportacions al voltant de cinc preguntes que es troben publicades a la pàgina https://decidim.torrelles.cat

Digues la teva! Construïm entre tots i totes el Torrelles que volem!

Arxivat a: Articles d'opinió
Maria Vidal Martínez
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona