Oberta la licitació del servei de bar del CEM Can Coll

Dimarts, 13 d'abril de 2021 a les 00:00
El contracte inclou el servei de bar, el manteniment i neteja de l’espai i els lavabos i l’obertura i tancament del recinte al públic

L’Ajuntament ha obert la nova licitació del bar del CEM Can Coll, conegut popularment com el “Txiri”. Un cop esgotat el contracte amb el actuals adjudicataris s’ha obert un procés de licitació que finalitzarà el proper mes de maig amb la voluntat que els nous adjudicataris pugui iniciar la seva activitat el mes de juny, coincidint amb l’obertura de la temporada de la piscina municipal. 

El contracte que es licita inclou la concessió del servei de bar per donar cobertura a totes les persones usuàries de l’equipament, que haurà de cumplir els horaris i condicions mínimes establertes en el Plec de clàusules, el manteniment i neteja de l’espai i els lavabos, i l’obertura i tancament dels recinte al públic.   

Qualsevol persona o empresa interessada pot presentar una proposta atès que es tracta d’un procediment obert. La data límit per a presentar les ofertes finalitzarà el dia 10 de maig a les 14 hores.  Els licitadors hauran de preparar i presentar les seves ofertes obligatòriament de forma electrònica a través de l'eina de preparació i presentació d'ofertes Sobre Digital integrada en la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de Catalunya. 

Podeu ampliar aquesta informació i consultar les característiques del contracte en l’enllaç adjunt.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28