CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Propostes lúdiques i esportives per potenciar la salut de les dones

Propostes lúdiques i esportives per potenciar la salut de les dones

26/04/2021

Durant tot el mes de maig hi haurà tallers de marxa nòrdica i pilates, sortides per l’entorn i xerrades per promoure una vida activa i uns hàbits saludables

Arriba una nova edició del Maig Salut, una iniciativa organitzada per l’associació de dones Pla de les Bruixes, amb el suport de l’Ajuntament de Torrelles, amb motiu de la celebració, el dia 28 de maig, del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones. Aquesta data es va començar a commemorar coincidint amb el V Encuentro Internacional de Mujer y Salud de San José, a Costa Rica, al maig de 1987, amb la intenció de fer visible les desigualtats que pateixen les dones en terme de salut, fent públiques les seves demandes i el compromís de les administracions per pal·liar la situació. 

Durant tot el mes s’han programat diverses propostes que, entre d’altres aspectes, volen fomentar una vida activa i saludable. El tret de sortida es donarà el proper dissabte, dia 1 de maig, amb una sortida a l’era de Can Coll per identificar les plantes boscanes saludables; el dia 8 es podrà participar en el  Let’s clean up Torrelles, una jornada de neteja de l’entorn que vol actuar a la font de Can Coll; el dia 9 s’oferirà un taller de marxa nòrdica i el dia 11 un altre sobre el moviment integral dels peus, a càrrec d’una terapeuta psicocorporal; un taller per moure el cos a través de la dansa femenina oriental, un de pilates i una xerrada sobre les dones i l’impacte del confinament són altres de les activitats previstes; el dia 29 de maig es convida tothom a caminar i respirar el silenci del nostre entorn. 

Totes les propostes tindran un aforament limitat per complir amb les mesures de prevenció davant la COVID-19. Per participar-hi caldrà fer una inscripció prèvia per correu electrònic a través de l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Per commemorar el Dia internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, s’han organitzat des del Consell de les Dones altres propostes que s’oferiran de manera telemàtica: d’una banda, una conferència amb la doctora Carme Valls sobre el seu llibre Mujeres invisibles para la medicina, que es farà el dimecres 12 de maig a les 17 hores; d’altra banda, el dimecres 26 de maig, a les 10 hores, en format presencial i en línia, es farà un acte sobre els treballs de curs i la salut de les dones que comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

Arxivat a: General
Maig Salut
Programació d'activitats - Maig Salut 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona