Activitats i actuacions per gaudir de les Tardes de Maig 2021

Dimecres, 19 de maig de 2021 a les 00:00
L’Agrupació de Comerciants, amb el suport de l’Ajuntament i altres entitats locals, organitza propostes lúdiques per gaudir de les tardes de divendres

Coincidint amb l’arribada del bon temps i amb la voluntat d’oferir propostes de caire lúdic a la ciutadania, es posen en marxa les Tardes de Maig, un programa d’activitats a l’aire lliure organitzades per l’Agrupació de Comerciants amb la col·laboració de l’Ajuntament i de diverses entitats del municipi com les AMPAs de l’escola Can Coll i Sant Martí, l’Esplai Arc de Sant Martí o Tot Gimnàstica. 

Les primeres activitats es faran aquest proper divendres dia 21 de maig al centre del poble. A partir de les 17 hores, els torrellencs i les torrellenques podran participar en un taller de xapes i clauers a la plaça de l’Església, jocs d’aigua al terrat de la biblioteca o, fins i tot, en un escape room al jardí de la biblioteca. A les 20 h, Ca la Bruixa acollirà el concert del grup de versions Last Night. El divendres 28 de maig hi haurà altres propostes com un joc d’orientació a la plaça de l’Ajuntament, un taller per a elaborar un moneder amb un brick a Ca la Bruixa, jocs gegants i el mural dels somnis al terrat de la biblioteca i una sessió de pilates al jardí de la biblioteca. A partir de les 20 hores, la música tornarà a Ca la Bruixa amb el grup de jazz LM Trio. 

Per tal de mantenir les mesures de seguretat hi haurà places limitades i caldrà inscripció prèvia a través del següent enllaç. Per participar en les activitats d’aquest proper divendres serà necessari apuntar-s’hi, com a molt tard, dijous a les 23.59 hores.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28