CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Activitats i actuacions per gaudir de les Tardes de Maig 2021

Activitats i actuacions per gaudir de les Tardes de Maig 2021

19/05/2021

L’Agrupació de Comerciants, amb el suport de l’Ajuntament i altres entitats locals, organitza propostes lúdiques per gaudir de les tardes de divendres

Coincidint amb l’arribada del bon temps i amb la voluntat d’oferir propostes de caire lúdic a la ciutadania, es posen en marxa les Tardes de Maig, un programa d’activitats a l’aire lliure organitzades per l’Agrupació de Comerciants amb la col·laboració de l’Ajuntament i de diverses entitats del municipi com les AMPAs de l’escola Can Coll i Sant Martí, l’Esplai Arc de Sant Martí o Tot Gimnàstica. 

Les primeres activitats es faran aquest proper divendres dia 21 de maig al centre del poble. A partir de les 17 hores, els torrellencs i les torrellenques podran participar en un taller de xapes i clauers a la plaça de l’Església, jocs d’aigua al terrat de la biblioteca o, fins i tot, en un escape room al jardí de la biblioteca. A les 20 h, Ca la Bruixa acollirà el concert del grup de versions Last Night. El divendres 28 de maig hi haurà altres propostes com un joc d’orientació a la plaça de l’Ajuntament, un taller per a elaborar un moneder amb un brick a Ca la Bruixa, jocs gegants i el mural dels somnis al terrat de la biblioteca i una sessió de pilates al jardí de la biblioteca. A partir de les 20 hores, la música tornarà a Ca la Bruixa amb el grup de jazz LM Trio. 

Per tal de mantenir les mesures de seguretat hi haurà places limitades i caldrà inscripció prèvia a través del següent enllaç. Per participar en les activitats d’aquest proper divendres serà necessari apuntar-s’hi, com a molt tard, dijous a les 23.59 hores.

Arxivat a: General
Actuació Tardes de Maig 2021
Tardes de Maig 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona