Reobert el trànsit al carrer Montserrat Roig

Dimecres, 21 de juliol de 2021 a les 00:00
Han finalitzat els treballs de reparació del vial en el tram comprès entre els carrers Mig Món i les escales de Cal Simón

Aquesta setmana s’ha reobert al trànsit el carrer Montserrat Roig després de l’adequació d’un primer tram, comprès entre els carrers Mig Món i les escales de Cal Simón, que era el que es trobava més malmès. Dilluns també es va restablir la circulació del bus pel nucli urbà i, per tant, tornen a estar actives les parades del carrer Montserrat Roig i del carrer Major. També es recuperen els horaris habituals de pas.

Amb l’aixecament del ferm existent s’han pogut determinar amb millor mesura les causes del mal estat del carrer. L’Ajuntament manté el contenciós administratiu interposat contra l’empresa constructora per les deficiències detectades en aquest vial. Tot i així, va decidir no esperar a la resolució i destinar una part del pressupost municipal al projecte de reparació.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28

Imatges