Res ens atura!

Dilluns, 30 d'agost de 2021 a les 00:00
Escrit d'opinió de Vanesa Santiago, regidora d'Igualtat, Joventut, Serveis Socials i Gent Gran

Des de la Regidoria de Joventut hem apostat perquè els mesos d’estiu l’activitat no s’hagi aturat facilitant espais de relació i d’oci educatiu per al jovent del municipi.

El casal de joves El Club ha estat a ple rendiment tot l’estiu i hem pogut estrenar l’estiu jove, on els matins de dimarts i dimecres de juliol s’han ofert activitats diverses amb l’objectiu de potenciar la creativitat, generar motivacions noves, divertir-se, esdevenir un espai de socialització i de foment del lleure i l’oci amb activitats com per exemple:  piscina, pàdel, tallers, sortides i excursions, espais de debat...

Aquesta setmana, del 30 d’agost al 5 de setembre, nova edició de la Setmana Jove, sota el lema RES ENS ATURA!

Presentem un total d’11 activitats de caire lúdic i d’oci destinat al jovent del poble.  No cal dir que seguim amb les mesures preventives degut a la situació actual i que per participar a les activitats ha calgut fer inscripció prèvia.

Comptem amb més de 150 inscripcions a les diferents propostes i moltes d’elles amb les places exhaurides.

Enguany,  entre les diverses propostes podem trobar un escape room de temàtica de por, un taller de sushi, un campionat de tapes, una nit Chill Out a la piscina, una Holi festival amb escuma, un circuit d’obstacles al pur estil Wype Out , un tobogan aquàtic, entre d’altres!

Totes les activitats han estat elaborades amb la cooperació dels i les joves a través de processos participatius. 

Des de la Regidoria de Joventut vull donar les gràcies a l’equip de dinamitzadores de Joventut per la gran tasca que estan desplegant,  treballant  des de l’enfoc de crear espais de participació i donar veu als i les joves del nostre municipi per tal de donar resposta als seus interessos i necessitats reals.

Bona Setmana Jove!

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28