CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per als nous tallers del Punt Òmnia

Obertes les inscripcions per als nous tallers del Punt Òmnia

06/09/2021

Durant el primer trimestre del curs 2021-2022 s’oferiran cursos presencials per aprendre el funcionament dels dispositius mòbils i d’informàtica bàsica i avançada

El Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat reprèn la seva activitat després de l’estiu amb tot un seguit d’activitats presencials que s’oferiran del 13 de setembre al 17 de desembre. Entre les principals propostes hi ha un taller de dispositius mòbils, un d’informàtica bàsica i un altre d’informàtica avançada; els dimarts i dijous al matí s’obre a la ciutadania el taller Bocins Torrelles, una activitat de memòria fotogràfica que vol donar a conèixer costums, tradicions i aspectes sobre l’entorn del municipi; els dimecres, de 9.30 a 11 hores, s’ofereix el Club de feina, per donar suport a totes les persones que estan en recerca d’un lloc de treball; finalment, dimarts i dijous, de 12 a 13 hores, es donaran solucions a dubtes concretes sobre les TIC.

Les inscripcions per als tallers d’aquest primer trimestre del curs 2021-2022, s’obren avui dilluns dia 6 i es tancaran dijous dia 9 de setembre. Les places són limitades i es donaran per ordre de sol·licitud. L’aforament màxim de cada grup serà de 7 persones i les activitats compliran amb totes les mesures sanitàries de distància, mans i mascareta. 

Per a més informació i inscripcions, us podeu adreçar al Punt Òmnia (carrer Sant Pau, 2), trucar al telèfon 667 99 29 96 o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Punt Òmnia
Punt Òmnia - 1r trimestre curs 2021-2022
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2021 a les 08:50h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona