CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Una setmana plena de propostes per al jovent

Una setmana plena de propostes per al jovent

07/09/2021

Un taller de sushi, un escape room, la Crazy Jump Race, el tobogan aquàtic i la festa holi han estat algunes de les activitats amb més participació de la Setmana Jove

Del 30 d’agost al 5 de setembre es va celebrar a Torrelles la Setmana Jove, una iniciativa que pretenia oferir alternatives d’oci al jovent per gaudir del seu temps de lleure. Les activitats van començar dilluns amb un taller de sushi que va ser tot un èxit: va ser necessari organitzar dos torns per poder acollir a la vintena de nois i noies que van voler participar-hi. Dimarts es va proposar al jovent un escape room ambientat en temàtica de por. El Casal de Joves es va convertir, per unes hores, en una casa plena d’esperits i misteris on vam escoltar força crits i rialles. Les places es van esgotar en pocs dies. El dimecres al matí es van omplir dues pistes de pàdel amb l’objectiu de donar l’oportunitat als nois i noies de passar una estona practicant aquest esport. Tot seguit, malgrat la pluja, alguns joves van voler anar a la piscina, tal i com estava previst inicialment, a mullar-se i a jugar a cartes a la gespa. Al vespre, es va projectar al casal la pel·lícula de por Rings i es van repartir crispetes dolces i salades entre el públic assistent.

Tot un èxit va ser també el concurs de cuina de tapes creatives. Les persones participants no sabien amb quins aliments i quins estris haurien de cuinar. Es va valorar la creativitat, la companyonia, la neteja i, sobretot, el gust. La Neus i la Blanca van ser les guanyadores i van gaudir d’un sopar al Xiri per a dues persones. Dijous a la nit, més d’una setantena de joves van participar en la Nit Chill Out a la piscina. Es van repartir còctels sense alcohol i el jovent va poder gaudir de la música que ells mateixos havien escollit.

El cap de setmana hi havia algunes de les propostes més esperades pel públic jove. Una quarantena de nois i noies van participar divendres en la Crazy Jump Race. Era la primera vegada que s’instal·laven aquest tipus d’inflables al municipi. La pluja va obligar a aturar l’activitat abans d’hora. Al vespre, no va faltar un espectacle d’improvisació a càrrec d’ImproAcatomba.

Dissabte, més d’un centenar de persones es van apropar a l’aparcament de Cal Joc per passar una estona divertida a la festa holi, que va omplir l’espai de color i va finalitzar amb un bon bany d’escuma. La Setmana Jove es va tancar diumenge amb un tobogan urbà d’aigua, una atracció de la qual van gaudir també un centenar de persones.

L’organització vol fer un agraïment a totes les persones que es van inscriure i van participar en les diferents activitats, que van demostrar un cop més que passar-ho bé i complir amb les mesures de seguretat eren dues coses compatibles. La Setmana Jove tornarà l’any vinent amb ganes i il·lusió que mai.

Arxivat a: General
Setmana Jove 2021
Setmana Jove 2021
Setmana Jove 2021
Setmana Jove 2021
Setmana Jove 2021
Setmana Jove 2021
Setmana Jove 2021
Setmana Jove 2021
Setmana Jove 2021
Setmana Jove 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2021 a les 08:50h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona