CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > El jovent impulsa la celebració del festival de música Tascó Rock

El jovent impulsa la celebració del festival de música Tascó Rock

01/10/2021

El proper 9 d’octubre, el pati de l’escola Can Coll acollirà aquest esdeveniment en el qual actuaran els grups locals Fénok i The Deathlines

Torrelles acollirà el proper 9 d’octubre la celebració del festival de música Tascó Rock. Serà la primera edició d’aquesta iniciativa que neix d’una proposta de diferents joves del municipi per promocionar els grups locals, per promoure la cultura musical al poble i per oferir espais de música a Torrelles per al joven i per a la ciutadania en general. Una de les prioritats de la regidoria de Joventut és donar suport i acompanyament als i les joves en la seva autogestió de projectes vinculats al municipi, tal i com es reflecteix en el Pla Local de Joventut 2021-2024 que especifica en les seves accions la promoció de la creativitat i el suport als i les artistes locals.  

En aquesta primera edició es comptarà amb dos grups locals, Fénok i The Deathlines, a més d’altres artistes convidats. Degut a les mesures per la Covid, el festival es durà a terme al pati de l’escola Can Coll amb aforament controlat i el públic assegut. Hi haurà una zona amb servei de bar per poder sopar i prendre alguna cosa. Les entrades tenen un preu de 5 euros i es poden aconseguir a través d’aquest enllaç. Els beneficis de les entrades i de la barra de bar aniran destinats a la següent edició d’aquest festival i a altres accions de promoció de la música d’artistes locals.

Arxivat a: General
Festival de música Tascó Rock
Festival de música Tascó Rock
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona